OnePlus

OnePlus: en röd alert slider hade varit grejer

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Det är en sak jag hoppas att det nya flaggskeppet fått. 

Jag hoppas verkligen att de svarta versionerna av OnePlus 7 kommer få en röd alert slider. Varför hoppas jag på det? Därför att det hade varit trevligt med någonting som sticker ut bland de svarta detaljerna.

Huawei har bland annat färgat strömknappen röd på Huawei Mate 20 Pro, något jag tycker är snyggt!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...