Huawei

Pressbilder på Huawei P30 Lite

Huawei kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya P30-serien. Nu har pressbilder på P30 Lite publicerats.

Vi kan se att Huawei P30 Lite kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan av enheten. På framsidan ser vi att enheten kommer få en drop-flärp tillsammans med en liten kant under displayen.

Under huven kommer mobilen få processorn Kirin 710 tillsammans med 4 GB RAM.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...