Samsung

Samsung Galaxy A90 presenteras inom kort

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen Galaxy A90. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det har sedan tidigare sagts att mobilen kommer få en roterande selfikamera och att mobilen kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen.

Det har nu inkommit uppgifter om att Samsung Galaxy A90 kommer vara grym för gaming samt att mobilen kommer släppas i Amerika. Förhoppningsvis betyder detta att enheten även kommer släppas i Sverige, det återstår däremot att se!

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...