Samsung

Samsung Galaxy S10: äntligen kan du dubbeltrycka på displayen!

Samsung har länge saknat en en funktion som jag önskat att Samsung skulle haft sedan en längre tid tillbaka. Läs vidare för att veta vilken funktion jag menar! 

Samsung har sedan starten av Galaxy S-serien 2009 proppat sina mobiler med diverse finesser som kommit och gott i nya modeller. Det är däremot en funktion jag saknat i företagets smartphones: dubbeltryck för att väcka. Det ser däremot ut som att jag inte är den enda som saknat den här funktionen då Samsung lagt till den i Galaxy S10-mobilerna.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...