Sony

Xperia 2 kan bli utan plats för SIM-kort

Sony kommer troligtvis hålla ett event i september där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia 2. Nu har nya uppgifter inkommit! 

Det ser ut som att Xperia 2 kan komma att bli utan plats för SIM-kort. Om det stämmer innebär det att Xperia 2 endast kommer få stöd för eSIM. Lyckligtvis ser det ut som att Sony kommer släppa en ”vanlig” modell av Xperia 2 med stöd för ett fysiskt SIM-kort, en modell Sony kommer ta in i Sverige med tanke på att de flesta mobilerna på den svenska marknaden inte har stöd för eSIM.

Det är troligt att Xperia 2 kommer få processorn Snapdragon 865 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Via

 

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...