Sony

Xperia 2 kan få fyra kameror på baksidan

Med Xperia 1 sägs det att Sony steppat upp rejält. Det sägs att den här modellen fått tre grymma kameror på baksidan. Men det ser inte ut att vara nog för Sony. 

Det sägs nu att Sony kommer visa upp en smartphone inom kort med fyra kameror på baksidan tillsammans med en främre kamera på framsidan. Enligt denna källa så kommer den fjärde kameran vara av ToF-typ, något som innebär att den kommer kunna mäta avstånd.

Det återstår däremot att se om det faktiskt stämmer.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...