Sony

Xperia 4 kan presenteras under andra kvartalet

Det ser ut som att Sony kan komma att hålla ett event inom kort där man kan komma att visa upp den nya mellanklassaren Xperia 4. Men när kommer den här enheten presenteras?

En ny rapport indikerar att Sony kommer hålla ett event under kvartal två där man kommer visa upp den nya mobilen Xperia 4. Det innebär att mobilen kan komma att presenteras mellan april och juni det här året.

Xperia 4 kommer troligtvis få processorn Snapdragon 710 tillsammans med en 5,7 tumsskärm.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...