Google

Google Chrome får ny uppdatering – gör att webbsidor laddas snabbare

Det ser ut som att Google under dagen har börjat skicka ut en ny funktion till webbläsaren Chrome innehållande en helt ny funktion. 

Google har under en längre tid använt sig av AMP, en funktion som snabbar upp webbsidor genom att ta användaren till en annan skärm så att du kan fokusera helt och hållet på innehållet. Nu ser det ut som att Google skickat ut en ny funktion som man kallar för Lite Pages.

Den här funktionen kommer kunna läsa in vanliga HTTPS-sidor och du ska således inte bli vidareskickad till någon APM-sida. Däremot kommer få samma snabba upplevelse som om du använder AMP.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...