Google

Google Chrome: nu kan du skicka länkar till dig själv som notiser

Google har under natten svensk tid börjat rulla ut en ny funktion till Chrome innehållande en funktion som jag misstänker att många kommer uppskatta. 

Google har nyligen börjat testa en funktion i Chrome som ger dig möjligheten att dela med dig av intressanta länkar till dina andra enheter. I den senaste versionen av Chrome har du möjlighet att välja att du vill få upp länken på dina andra enheter. Det ser däremot inte ut som att du kan välja en specifik enhet som ska få notisen med länken utan just nu kommer Google skicka notisen till alla enheter som är inloggade på samma Gmail-konto.

Via

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...