Google

Google Chrome V73 skickas ut till Android

Jag rapporterade nyligen om att Google hade börjat skicka ut Chrome V73 till Mac. Nu har tillverkaren meddelat att man börjat skicka ut version 73 av Chrome till Android. 

Det är däremot stora skillnader mellan version 73 till Mac och Android. Den nyaste versionen till Mac innehåll bland annat ett mörkt läge, något som inte ingår i version 73 av Chrome till Android. Det som däremot ingår är en ny display för nedladdade filer och bilder som numera visas som kort.

Uppdateringen skickas ut löpande.

chrome-73-downloads-1.png

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...