Google

Google Drive får Material Design

Google har under natten börjat skicka ut en ny uppdatering till Google Drive för Android och iOS-enheter. Vad innehåller uppdateringen? 

Den senaste uppdateringen till Google Drive innehåller Material Design. Vad innebär det då? Det innebär att Google dels flyttat på några element i den senaste versionen a Drive. Utöver det innehåller den senaste versionen av Drive det klassiska Material Design typsnittet på texten.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...