Huawei

Huawei antyder att P30 Pro kommer få superzoom

Den 26 mars kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet P30 Pro. Det har under en längre tid spekulerats om att mobilen kommer få superzoom! 

Huawei har nu släppt en video som antyder att företagets kommande flaggskepp Huawei P30 Pro kommer få superzoom. Det ser ut som att mobilen kommer få 10x optisk zoom, något som kan jämföras med många av dagens smartphones som har max 3x optisk zoom.

Det sägs att Huawei P30 Pro kommer få fyra kameror på baksidan tillsammans med en kamera på framsidan av enheten.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...