Huawei

Huawei Mate X: då kommer den till Sverige

För drygt tre veckor sedan visade Huawei upp den nya mobilen Mate X. Den här enheten är en smartphone som även kan utvecklas till en surfplatta. Nu har nya uppgifter inkommit! 

Det ser ut som att Huawei Mate X kommer bli tillgänglig i Sverige i ”slutet av sommaren”. Förhoppningsvis betyder det att enheten kommer börja säljas i Sverige i augusti. Huawei har redan avslöjat att Mate X kommer bli en dyr enhet.

Mer detaljerat ser det ut som att Huawei Mate X kan komma att kosta 23 990 kronor när enheten släpps i Sverige.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...