Huawei

Huawei P30 Pro läcker ut i rött

Den 26 mars kommer Huawei hålla ett event där man kommer visa upp den nya P30-serien smartphones. Nu har Huawei P30 Pro påträffats i rött. 

Vi vet sedan en tid tillbaka att Huawei P30 Pro kommer bli tillgänglig i en svart version samt två andra versioner med flera färger på baksidan. Nu har mobilen även läckt ut i rött. Vi kan se att mobilen kommer få den läckra färgen på baksidan och på sidorna. Utöver det ser vi att mobilen kommer få fyra kameror på baksidan.

Det spekulerades tidigare om att mobilen skulle få ett hörlursuttag, något som dagens läcka inte bekräftar.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...