Huawei

Huawei P30 Pro: så kan den bli

Matthew Moniz har nyligen skapat en ny video där han diskuterar hur Huawei:s kommande flaggskepp P30 Pro kan komma att bli. 

Han snackar bland annat om att P30 Pro troligtvis kommer få en skärm på minst 6,4 tum. Utöver det säger han att P30 Pro omöjligtvis kommer få ett hörlursuttag utan att man kan ha återinfört det, men i sådana fall i vanliga P30. Hela videon kan ni se nedan!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

1 kommentar på “Huawei P30 Pro: så kan den bli

  1. Pingback: Huawei P30 Pro: it can be – Mobile news

Kommentarer är stängda.

Annons
Sidan laddas...