OnePlus

OnePlus 7: flera fodral dyker upp

OnePlus har än så länge inte bjudit in till något event, men jag misstänker att man kommer göra det inom en mycket snar framtid. 

Nu har flera bilder på fodral till OnePlus 7 publicerats på nätet. Skalen visar att OnePlus 7 kommer få tre kameror på baksidan och att det även finns plats för en LED-blixt på baksidan. OnePlus 7 kommer troligtvis få en 6,5 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med en AMOLED-panel.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 855 med minst 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Enheten kommer troligtvis presenteras i början av april.

Screenshot Capture - 2019-03-12 - 23-34-50.png

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...