OnePlus

OnePlus 7 kan sakna knappar att navigera med

I och med Android 9 Pie så tog Google bort möjligheten att navigera runt i systemet med hjälp av navigeringsknappar.

Nu har det inkommit nya uppgifter som antyder att OnePlus 7 kan komma att sakna dessa navigeringsknappar. Det ser istället ut som att man endast kommer kunna styra mobilen med svepgester. Google fick mycket klagomål för att man bytte ut navigeringsknapparna mot svepgester. Det som däremot skiljer OnePlus mot Google är att OnePlus har mycket bättre svepgester.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...