OnePlus

OnePlus: flera visuella förändringar i nya Oxygen OS

Om bara någon månad kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har nya uppgifter dykt upp. 

Det ser ut som att den kommande versionen av Oxygen OS dels kommer få en drös visuella skillnader så kommer OnePlus troligtvis även ta bort en funktion. Det ser ut som att man kommer, från och med OnePlus 7, ta bort stöder för navigeringsknapparna.

Det ser således ut som att alla enheter från OnePlus kommer behöva styras med svepgeester i framtiden.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...