Samsung

Samsung Galaxy Note 10 ser ut att komma med 5G

Samsung kommer troligtvis hålla ett ev ny i augusti där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy Note 10. Nu har nya uppgifter framkommit!

En bit läckt källkod avslöjar att Samsung kommer släppa en 5G-version av det kommande flaggskeppet Galaxy Note 10. Det ser alltså ut som att Samsung kan komma att släppa en ”vanlig” version av Galaxy Note 10 med stöd för 4G och en annan version av Note 10 med stöd för 5G.

Utöver det sägs det ett bägge varianter kommer få stöd för fyra kameror på baksidan. Det återstår att se hur det blir.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...