Samsung

Samsung Galaxy S10 kan säljas i tio miljoner exemplar den här månaden

Det är ingen hemlighet att Samsungs nya Galaxy S10-mobiler fått en flygande start. Nu har nya uppgifter inkommit gällande Galaxy S10-serien.

Enligt en analytiker kommer Samsungs mobiler i Galaxy S10-seien säljas i tio miljoner exemplar till slutet av den här månaden. Det kan jämföras med slutet av juni då samma källa beräknar att Samsung ska ha lyckats sälja 20 miljoner exemplar av Galaxy S10-serien.

Det återstår däremot att se om det stämmer.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...