Samsung

Samsung Galaxy S10: nytt allvarligt problem upptäckt

Det ser ut som att Samsung Galaxy S10-mobilerna innehåller en mjukvara som behöver finputsas. Jag har nämligen upptäckt en allvarlig bugg. 

Det ser ut som att Samsung Galaxy S10 har problem. Jag upptäckte ganska direkt att min Galaxy S10+ inte går över på 4G/LTE när den tappar Wi-Fi-uppkopplingen utan att man måste starta om mobilen för att få den att koppla upp mot mobilnätet igen. Detta är en bugg som jag hoppas att Samsung löser så snart som möjligt i en kommande säkerhetsuppdatering.

Jag har däremot inte fått in något tips som klagat på ovan nämnda problem. Det återstår att se om Samsung kommer skicka ut en uppdatering för att lösa problemet.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...