Sony

Sony har använt kamerasensorer från konkurrent i Xperia 1

Xperia 1 kommer troligtvis landa på svenska butikshyllor i slutet av juni. Nu har det framkommit vilka kameror Xperia 1 fått på baksidan. 

Ni som läser detta vet antagligen att Xperia 1 fått tre kameror på baksidan. Nu har det framkommit att Sony endast använt sig av sin sensor IMX445 på baksidan av enheten. De andra två linserna är Samsung S5KM3 respektive ytterligare en lins från Samsung av okänd modell.

På framsidan ser det ut som att mobilen fått linsen Samsung S5K4H7.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...