Sony

Sony Xperia 1 är svindyr i USA – kommer troligtvis bli lika dyr i Sverige

För ett par veckor sedan presenterade Sony det nys flaggskeppet Xperia 1. På eventet meddelande man verken pris eller när den kommer släppas.

Nu har det framkommit att Xperia 1 satts ut på Amazons hemsida där den går att förboka för 999 dollar. Det innebär att mobilen troligtvis kommer kosta runt 10 000 kronor när den kommer till Sverige. Det anges att Xperia 1 kommer bli tillgänglig för köp från och med 31 december 2019. Personligen tror jag däremot att det inte alls stämmer då det spekulerats om att mobilen kommer bli tillgänglig i slutet av juni.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...