Xiaomi

Xiaomi Black Shark 2 läcker

Den 18 mars kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Black Shark 2. Nu har nya uppgifter framkommit gällande specifikationer och bild på enheten. 

Xiaomi har under dagen bekräftat att företagets kommande flaggskepp Black Shark 2 kommer få processorn Snapdragon 855 med upp till 12 GB RAM. Vi vet sedan tidigare att mobilen kommer få en Full HD+- upplöst skärm samt ännu en version av mobilen med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Av videon nedan att döma kommer Xiaomi Black Shark 2 vara en grym enhet att spela på.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...