Apple

AirPods påstås öka risken för Cancer

Apples hörlurar AirPods har blivit en hit det senaste året. Men allt ser inte ut att vara så fantastiskt med hörlurarna. 

Ett gäng forskare påstår att risken för Cancer ökar markant för de som använder Apple AirPods jämnt och ständigt. Mer detaljerat har man sagt följande om påståendet:

”Based upon peer-reviewed, published research, we have serious concerns regarding the ubiquitous and increasing exposure to EMF generated by electric and wireless devices. Numerous recent scientific publications have shown that EMF affects living organisms at levels well below most international and national guidelines.”-Scientists’ petition to the UN and WHO”

Jag känner mig däremot mycket tveksamt om det verkligen stämmer.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...