Google

Android Q innehåller ny funktion för notiser

Under gårdagen började Google skicka ut den första betaversionen av Android Q till sina Pixel-mobiler. Nu har det inkommit uppgifter om att Google gjort om systemet för notiser i den senaste versionen av Android. 

I den senaste versionen av Android som finns ute just nu, Android 9 Pie, så kan det bildas ett hav av notiser om du får många sådana. Detta är något Google försökt lösa i den senaste versionen av Android, version Q, genom att en ringklocka dyker upp i notisen under de första trettio sekunderna innan den sedan försvinner.

android-q-notification-bell (1).png

Jag tror att det är ett mycket smart system, men det återstår att se!

Via

 

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...