Google Pixel

Ännu en bild kan ha dykt upp på Pixel 4

I oktober kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya Pixel 4-moblerna. Nu har en ny bild dykt upp.

Bilden visar att Google Pixel 4 kan komma att få ett skärmhål på framsidan med plats för dubbla kameror. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en liten kant placerad under displayen. När det kommer till specifikationer förväntar vi oss att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855 tillsammans med minst 6 GB RAM.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...