Google Pixel

Är det här Google Pixel 4?

En påstådd bild på Google Pixel 4 påstås nyligen ha publicerats på mobilen. Hur ser mobilen ut?

Det ser ut som att Google Pix l 4 kommer få dubbla kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. På framsidan ser det ut som att mobilen kommer få ett kamerahål tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad under displayen.

Det är oklart vad enheten kan komma att få för specifikationer, men det sägs bland annat att enheten kommer få processorn Snapdragon 855. Det återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...