Google

Google: den skarpa versionen av Android Q kommer under tredje kvartalet

Under kvällen släppte Google den första betaversionen av Android Q. Nu har man meddelat mer information om den nya Androidversionen. 

Om du äger någon av Googles Pixel-mobiler kan du nu testa Android Q. Räkna dock med att mjukvaran är rejält buggig. Nu har Google däremot avslöjat att man beräknas skicka ut den stabila versionen av Android Q under tredje kvartalet det här året. Om Google håller samma mönster som tidigare år så kommer man börja skicka ut den stabila versionen av Android Q i augusti.

Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

q-beta-timeline-01.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...