Huawei

Huawei P30 Pro kommer bara i rött med 256 GB inbyggt minne

Under gårdagen laddade jag upp ett gäng bilder på en röd version av det kommande flaggskeppet P30 Pro. Men jag tror att den här versionen kommer bli ytterst begränsad. 

Jag misstänker att den röda versionen av Huawei P30 Pro endast kommer bli tillgänglig i versionen med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Mobilen kommer även släppas med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne, däremot misstänker jag att den här versionen inte kommer släppas i rött. Det återstår däremot att se!

Huawei P30 Pro kommer troligtvis få fyra kameror på baksidan tillsammans med processorn Kirin 980.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...