Huawei

Huawei presenterar Nova 4i

Huawei har under eftermiddagen visat upp den nya mobilen Nova 4i. Vad erbjuder den här enheten för specifikationer?

Telefonen har fått en 6,15 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Kirin 710 tillsammans med 4/128 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan har mobilen fått tre kameror (24,8 och 2 MP).

I övrigt har mobilen fått ett 3340 mAh-batteri tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start. Det här är även specifikationerna för Huawei P30 Lite.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...