OnePlus

Kommer OnePlus 7 få stöd för 5G?

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event om någon månad där men kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Men kommer enheten få stöd för 5G?

För att dagens smartphones ska få stöd för 5G krävs det dels att enheterna har processorn Snapdragon 855, men också att mobilen erbjuder chippet Snapdragon X50, vilket är chippet som gör att smartphones kan få stöd för 5G. Vi har sett flera smartphones som presenterats med Snapdragon 855 men utan Snapdragon X50. Kommer så är en bli fallet med OnePlus 7?

Personligen misstänker jag det. OnePlus har alltid haft som mål att hålla nere priset på sina produkter. Man har sagt att man kommer visa upp en version av enheten med stöd för 5G, men jag misstänker att den billigaste versionen av OnePlus 7 inte kommer få stöd för 5G. Det återstår däremot att se!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...