OnePlus

OnePlus 7: du kommer troligtvis kunna testa Android Q

OnePlus 7 kommer troligtvis visas upp om några månader. Nu har nya uppgifter inkommit gällande mobilen. 

Jag avslöjade nyligen att företagets kommande flaggskepp OnePlus 7 troligtvis kommer visas upp inom den kommande månaden. Nu sägs det även att man kommer kunna testa Android Q på enheten. Det skulle förvåna mig om man inte kommer kunna testa Android Q på enheten med tanke på att du som ägde en OnePlus 6 fick testa Android Q innan den skarpa realisen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...