OnePlus

OnePlus 7: grym bild publicerad

Om någon eller några månader förväntas OnePlus hålla ett event där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har en ny, grym bild publicerats på nätet. 

Bilden ovan baseras på de renderade bilderna som läckte ut för några veckor sedan. Vi kan se i detalj att OnePlus 7 troligtvis kommer få en pop up-kamera som åker upp vid behov. Det ser även ut som att mobilen kommer få en mycket liten kant placerad under displayen.

När det kommer till specifikationer ser det ut som att mobilen kommer få en 6,5 tumsskärm med Full HD+- upplösning tillsammans med processorn Snapdragon 855.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...