OPPO

OPPO delar med sig av info om Reno – kommer med 5G och 12 GB RAM!

Om bara fyra dagar kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Reno. Nu har företaget delat med sig av lite information om mobilen.

Det ser ut som att OPPO Reno kommer med processorn Snapdragon 855 med 256 GB inbyggt minne med 8, 10 eller 12 GB RAM. Utöver det kommer mobilen få Snapdragon X50,något som innebär att enheten kommer få stöd för 5G. Standardversionen av mobilen kommer få ett 4065 mAh-batteri som ska kunna laddas från tomt till fullt på blott 40 minuter.

Utöver det kommer OPPO även släppa en Lamborghini-variant av mobilen med 12 GB RAM och 512 GB inbyggt minne. Dessutom kommer den här modellen få ett 5000 mAh-batteri.

Bägge modeller kommer få en primär bakre 48 MP-kamera tillsammans med en sekundär vidvinkelkamera.

gsmarena_009 (2).jpg

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...