Sony

Rykte: Xperia 2 och Xperia 4 presenteras på IFA senare i höst

Varje höst brukar Sony medverka på varje års IFA-mässa. Det här året ser inte heller ut att bli något undantag för Sony. 

Nu sägs det att uppföljaren till Xperia 1 troligtvis kommer presenteras samtidigt som Sony kommer visa upp den nya mobilen Xperia 4. Vi vet sedan tidigare att den sistnämnda modellen troligtvis kommer bli en mellanklassare med en 5,7 tumsskärm tillsammans med processorn Snapdragon 710.

Det återstår däremot att se vilka specifikationer Xperia 2 kommer erbjuda.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...