Samsung

Samsung börjar massproducera 12 GB RAM för smartphones

Vi har redan sett ett gäng tillverkare som visat upp smartphones med 12 GB RAM. Nu ser det däremot ut som att det kommer bli mer standard i kommande smartphones. 

Det har nyligen meddelats att Samsung börjat tillverka LPDDR4X RAM-minnet för smartphones med hela 12 GB RAM. Det ser således ut som att 12 GB RAM i smartphones kan komma att bli standard för framtidens high-end-mobiler.

Samsung är en av tillverkarna som utrustats sitt senaste flaggskepp Galaxy S10+ med 12 GB RAM och 1 TB inbyggt minne.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...