Samsung

Samsung Galaxy S10: ännu en grej jag stör mig på

Förra fredagen släpptes Samsung Galaxy S10 i Sverige. Jag har nu hunnit få bekanta mig med mobilen ett tag och det är en sak jag stör mig på med Galaxy S10+. 

Precis som tidigare Galaxy-mobiler har Samsung Galaxy S10 fått en grym vibrationsmotor när man skriver. Något jag däremot stör mig på är edge-panelen i mobilerna som gör att jag hela tiden kommer åt bokstäverna som sluttar ner längs dessa kanter.

För mig krävs det att jag har läderfodralet på för att kunna skriva på min Galaxy S10+.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...