Samsung

Samsung Galaxy S10: fingeravtrycksläsaren fungerar bäst utan skärmskydd

När Samsung visade upp de nya Galaxy S10-mobilerna så snackade man stolt över att varje Galaxy S10 kommer med ett förmonterat skärmskydd, men är det verkligen så bra?

Det har nyligen inkommit uppgifter om att skärmskyddet inte är bra för fingeravtrycksläsaren som placerats under displayen i Galaxy S10 och S10+. Det ser ut som att många får pressa extra hårt på displayen för att mobilerna ska registrera fingeravtrycket.

Det kan således vara en god ide att dra bort skärmskyddet om du råkat ut för problemet!

Via

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...