Samsung

Samsung Galaxy S10 har ingen bättre fingeravtrycksläsare jämfört med konkurrenterna #åsikt

Samsung har under en längre tid snackar om att fingeravtrycksläsare i Galaxy S10 ska vara mycket bättre jämfört med läsaren i andra smartphones med läsaren under displayen. Men stämmer det verkligen?

Med tanke på att Samsung Galaxy S10 och S10+ just nu har otroligt sega fingeravtrycksläsare så skulle jag inte säga att Galaxy S10-mobilerna har den bästa fingeravtrycksläsaren just nu med tanke på att den krånglar så pass mycket.

Jag tycker istället att OnePlus 6T har den bästa fingeravtrycksläsaren under displayen just nu.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...