OPPO

Specifikationerna för OPPO A1K läcker ut

Det ser ut som att OPPO kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp den nya mobilen A1K. Nu har specifikationer för enheten åkt fast!

Deg ser ut som att mobilen kommer få en 6,2 tumsskärm. Under huven kommer mobilen få processorn MediaTek Helio P22 tillsammans med 2 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Utöver det sägs deg även att mobilen kom efter få ett 4000 mAh-batteri.

Det återstår att se när enheten kommer presenteras, men det blev bli inom kort.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...