Xiaomi

Xiaomi visar vilka modeller som kommer få ta del av Pie inom kort

Xiaomi har under kvällen släppt en lista över vilka enheter som kommer få ta emot en betaversion av Android 9 Pie med gränssnittet MIUI 10 ovanpå. 

Xiaomi har under natten avslöjat att man kommer börja skicka ut en betaversion av Android 9 Pie till Redmi S2 och Redmi Note 5 under första kvartalet (vilket innebär att enheterna kommer få betan av Android 9 Pie senast till slutet av mars). Om vi går vidare så ser det ut som att Xiaomi kommer skicka ut betamjukvara till Mi Note 3, Redmi 6, Redmi 6A, Mi Mix 2 och Mi 6 under andra kvartalet det här året.

Tillverkaren håller fortfarande på att undersöka när man kan skicka ut Android 9 Pie till Mi 6X, Redmi Note 6 Pro och Mi 9 Explorer Edition.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...