Google Pixel

Bild och specifikationer på Google Pixel 4 XL

Google kommer troligtvis hålla ett event om ett antal månader där man kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 4 XL.

Det sägs att mobilen kommer få en 6,5 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 855 med 6 GB RAM. Utöver det kan vi se att mobilen kommer få dubbla kameror på fram- och baksidan.

I övrigt ser det ut som att enheten kommer få en fingeravtrycksläsare placerad under displayen, ett 4030 mAh-batteri och Android Q från start.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...