Huawei

Huawei P30 Pro: specifikationerna läcker ut

Den 26 mars kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet P30 Pro. Nu har specifikationerna för mobilen läckt ut! 

Det ser ut som att Huawei P30 Pro kommer få en 6,47 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi chippet Kirin 980 med 8/128, 8/256 eller 8/512 GB minne. På baksidan sitter fyra kameror, en primär 40 MP-kamera, en sekundär 20 MP-kamera för vidvinkelfoton, en 8 MP-kamera för 5x optisk zoom samt en ToF-kamera. På framsidan sitter en ensam 32 MP-kamera.

I övrigt kommer enheten få en fingeravtrycksläsare placerad i displayen, ett 4200 mAh-batteri, IP68-klassning och Android 9 Pie baserat på EMUI 9.1 från start. Det nämns ingenting om trådlös laddning, något jag tycker är dåligt om enheten inte kommer få.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...