Huawei

Huawei P30 ser ut att få en 6,1″ OLED-display

Om bara tio dagar kommer Huawei hålla ett event där man kommer visa upp den nya P30-serien smartphones. Förutom att specifikationerna för Huawei P30 Pro läckt ut har nu även specifikationerna för vanliga P30 läckt. 

Vi kan se att P30 kommer få en 6,1 tumsskärm med Full HD+-upplösning tillsammans med en OLED-panel. Under huven hittar vi processorn Kirin 980 med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 40 MP-kamera tillsammans med en 16 MP-kamera (vidvinkel) och en 8 MP-kamera för zoom. På framsidan sitter en 32 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3650 mAh-batteri och Android 9 Pie från start. Enheten har troligtvis även fått en fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen.

Via

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...