HMD Global Nokia

Nokia 9 PureView: när släpps den i Sverige?

HMD Global avslöjade under gårdagen att Nokia 9 PureView bland annat kommer bli tillgänglig i länder så som Tyskland och Frankrike. Men när kommer mobilen till Sverige? 

Jag hoppas att Nokia 9 PureView kommer bli tillgänglig i Sverige inom kort. Det ser däremot ut som att det kan dröja länge innan man kommer släppa mobilen på svensk mark då butikerna bara skrivit ut att Nokia 9 PureView kommer ”någon gång under mars-månad”.

Det återstår att se hur det blir med den saken.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...