OnePlus sålde för en tid sedan OnePlus 6T i den mycket begränsade färgen Thunder Purple. Den här kulören tog slut oerhört fort, men nu har den gjort comeback. 

Det är i ett samarbete med New Black som den lila versionen av OnePlus 6T återigen finns tillgänglig (här ). Utöver det sdå säls även den blanksvarta och mattsvarta versionenen hos den nya återförsäljaren. OnePlus har meddelat att man gått in i ett långsiktigt samarbete med New Black och man säger följande om det nya samarbetet:

– Våra bolags historia är lika precis som viljan att ständigt utveckla oss och ge tillbaka till våra användare och fans. Vi har flertalet aktiviteter planerat för året med den gemensamma nämnaren att de ska främja kultur och community. Detaljer kring dessa aktiviteter kommer vi att dela med oss av längre fram, säger Stefan Bonnevier

Dessutom meddelas det att du som äger en eller kommer äga en smartphone från OnePlus kommer få 20% rabatt på New Black:s klädesplagg.

Via pressmeddelande