OnePlus

OnePlus 7: ny bild dyker upp

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom kort där man kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har en ny bild antagligen dykt upp på enheten! 

Av bilden ovan att döma kommer OnePlus 7 få display över typ hela framsidan med undantag för kanten som är något större under displayen. Tidigare bilder ha skvallrat om att OnePlus 7 kommer få en pop up-kamera på framsidan som åker upp vid behov.

Skärmen kommer troligtvis vara på 6,5 tum och under huven kommer processorn Snapdragon 855 sitta.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...