Qualcomm

Qualcomm: smartphones med 100 MP är på ingång

De mobilkameror som har flesta antal megapixel idag är bland annat Honor View 20 med sin primära 48 MP-kamera på baksidan. Detta kommer snart förändras enligt Qualcomm. 

Enligt den enorma chipptillverkaren så kommer flera tillverkare släppa smartphones med upplösningen 64 och 100 MP på baksidan. Det sägs inte att trenden ska börja nästa år utan redan det här året. Enligt mig är det väldigt överdrivet, men vad vet jag, dessa megapixlar kanske skapar magi?

Via

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...