Samsung

Samsung Galaxy Fold kanske bara kommer säljas i egna butiker

Den 26 april förväntas Samsung hålla ett event där man förhoppningsvis kommer berätta med om det kommande flaggskeppet Galaxy Fold.

Nu har det framkommit att Samsung bara kommer kunna producera 100 000 exemplar av Galaxy Fold-mobilen i månaden. Detta kan såldes betyda att Samsung Galaxy Fold kommer bli så begränsad att Samsung endast kommer sälja mobilen i sin egna webbutik och i sina egna butiker.

Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...